"Strömforsissa on osattu jo vuosisatojen ajan yhdistää luonto, asuminen ja työnteko tavalla joka synnyttää harmoniaa, elämäniloa ja mukavuutta kauas tulevavaisuuteen."

Osoite

Ahlströmintie 1, 07970 Ruotsinpyhtää

Puhelin

+358 50 352 7160

Sähköposti

myynti@kymifloor.com

Ota yhteyttä, niin mietitään voisimmeko auttaa sinua.

Pekka Ropa Kymifloor

Pekka Ropa

Perustaja, Mentori

”Kun on 40-vuotta alalla ja into ei ota laantuakseen, niin kai se kertoo rakkaudesta lajiin. ”

Pekka on luova, utelias ja todella helposti lähestyttävä opportunistinen oman tien kulkija, jonka kannukset puualalla ovat kansainvälistä huipputasoa. 

Hän aloitti uransa nuorena puuinsinöörinä Riihimäen Parkettitehtaalla, jonka kautta työ siirtyi Ranskaan, ja jäi sille tielle. Pitkän ja vaiherikkaan seikkailun aikana hän on ollut perustamassa useita yrityksiä ja kymmeniä tuotantolaitoksia pitkin maailmaa, ja oppinut parketista lähes kaiken.

Pasi Hakulin Kymifloor

Pasi Hakulin

Toimitus- ja myyntijohtaja

”Kai minut otettiin tähän katselemaan vähän tuon Pekan perään.”

Empaattinen ja dynaaminen ”toimariterminaattori” valikoitui tehtävään kymmenien hakijoiden joukosta yrittäjähenkisyytensä ja varsinkin sosiaalisten kykyjensä ja laajan verkostonsa ansiosta.

”Pasi on erittäin määrätietoinen toiminnan mies, joka usein muiden vielä pyöritellessä ideaa on jo soittanut aiheeseen liittyen muutaman puhelun ja kertoo kannattaako tähän lähteä.” -Ropa tokaisee lakonisesti.

Aiemmin nelikymppinen sählyä pelaava perheenisä on työskennellyt satamakoordinaattorina, ollut perustamassa useita yrityksiä, toiminut festivaalijärjestäjänä ja on aktiivinen yhteiskuntavaikuttaja.

Tervetuloa vierailemaan Ruotsinpyhtäälle, Srömforsin kauniiseen ja historialliseen ruukkimiljööseen.